28.01.2016 tarihli, 32 Nolu ve “Gemi İşletme Maliyetlerinin Düşürülmesi ve Tasarruf Konulu Toplantı” konulu yazımız.

Sirküler No: 34 - 29/01/2016

Konu : 28.01.2016 tarihli, 32 Nolu ve “Gemi İşletme Maliyetlerinin Düşürülmesi ve Tasarruf Konulu Toplantı” konulu yazımız.

1. 2 Şubat 2016 Salı günü Türk Armatörler Birliği'nde icra edilecek "Gemi İşletme Maliyetlerinin Düşürülmesi ve Tasarruf " konulu toplantıya ilişkin bilgiler 32 nolu sirkülerimiz ile gönderilmiştir.

2. Bu çerçevede toplantıya katılacak olan personelinizin başta gemi personeli ücretleri olmak üzere diğer tüm gemi işletme maliyetleri konusunda hazırlıklı katılmasını rica ederiz.

EK: Gemi İşletme Maliyetlerinin Düşürülmesi ve Tasarruf " konulu toplantıya ilişkin bilgiler 32 nolu sirküler

IMEAK Deniz Ticaret Odası
KOSDER