• LOGO (290 x 200)

Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS) gaz taşıyan gemi işletmecileri için daha önce yayınlanmış olan güvenlik rehberinin (Best Practice Safety Guide) yeni basımı hakkında bir duyuruda bulundu.

28 Eylül 2018 tarihinde ICS web sitesinde yayımlanan yazıya erişmek için "Detaylı Bilgi" kısmına giriş yapınız.

• LOGO (290 x 200)

1 MİLYON AMATÖR DENİZCİ GELİYOR

3 Ekim 2018 tarihinde Dünya Gazetesi'nde yayımlanan yazıya erişmek için "Detaylı Bilgi" kısmına giriş yapınız.

SİBER RİSK, YÖNETİM KURULLARINA GİRDİ

PETROLDE 3 HANELİ PANİK

2 Ekim 2018 tarihinde Dünya Gazetesi'nden yayımlanan Evrim Küçük'ün yazısını okumak için "Detaylı Bilgi" kısmına tıklayınız.

KRİZ YÖNETİCİSİ VE KRİZ YÖNETİM EKİBİ EĞİTİMİ

Deloitte Academy tarafından verilen genele açık eğitimler için Türk Armatörler Birliği eğitim organizasyonu olan "TAB Eğitim" 2018-2019 yılı için bir eğitim işbirliği geliştirmiştir.

• TAB_logoTR-320

Sunum - Türk Gemi Adamı İhracı ve İstihdamının Türkiye'nin Makroekonomik Dengeleri Açısından Önemi

Türk Armatörler Birliği Bilimsel Komitelerinden olan Deniz İşletmeciliği Komitesi Direktörü Sayın Harun Şişmanyazıcı tarafından 27 Eylül 2018'deki IV. STK'lar Çalıştayı kapsamında "Türk Gemi Adamı İhracı ve İstihdamının Türkiye'nin Makroekonomik Dengeleri Açısından Önemi" başlıklı bir sunum gerçekleştirilmiştir.

Rusya, buğday ihracatını durduruyor

1 Ekim 2018 tarihinde Dünya Gazetesi'nden yayımlanan Ali Ekber Yıldırım'ın yazısını okumak için "Detaylı Bilgi" kısmına tıklayınız.

Uygulamadan Gerçek Örneklerle Kişisel Verilerin Korunması Uyum Süreci Eğitimi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemeleri artık tümüyle yürürlükte olup özellikle 1 Ocak 2018 tarihi itibarı ile Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikasının yayınlanmış ve Veri Siciline kayıt için kişisel veri işleme envanterinin hazırlanmış olması gerekmektedir.

• resim (290 x 200)

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ DENİZ TAŞIMACILIĞI GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2018 YAYIMLANDI

Türk Armatörler Birliği hem 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve hem de sektörü ile ilgili paydaşlarını bilgilendirmek adına “Deniz Taşımacılığı Gözden Geçirme Raporu 2018” başlığıyla yaklaşık 85 sayfalık yıllık bir rapor hazırlamıştır.