KRİZ YÖNETİCİSİ VE KRİZ YÖNETİM EKİBİ EĞİTİMİ

TAB_logoTR-320

Deloitte Academy tarafından verilen genele açık eğitimler için Türk Armatörler Birliği eğitim organizasyonu olan "TAB Eğitim" 2018-2019 yılı için bir eğitim işbirliği geliştirmiştir.Bu çerçevede aşağıda özet ve Ek'te detaylı bilgileri verilen eğitim için katılım durumunuzu 8 Ekim 2018 tarihine kadar iletişim adreslerimizden tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.

Eğitim Adı              Kriz Yöneticisi ve Kriz Yönetim Ekibi Eğitimi
Eğitim Kategorisi  Yönetim
Tarih                       10 Ekim 2018
Eğitim Yeri              Deloitte Academy
Adresi                     Mövenpick Hotel, Levent/İstanbul

Kriz Yöneticisi ve Kriz Yönetim Ekibi Eğitimi

10 Ekim 2018 09.30-12.30

Movenpick Otel, 4. Levent

EĞİTİM TANIMI

Kriz durumlarında olabilecek en kötü şey, krizin yönetilememesidir. Ülkemizde yaşanan krizlerin birçoğunda da yönetimlerin planlı ya da plansız bir şekilde yönetmemeyi tercih ettiklerini görürüz. Başarılı bir yöneticiye en çok ihtiyaç duyulan zamanlar ise bu olaylar sırasında yaşanır. Bu eğitim bu soruna çözüm üretmek amacıyla düzenlenmiştir.

EĞİTİM PROGRAMI

• Kriz Tanımı ve Kriz Türleri
  • Kriz Yönetimi Yaklaşımları
  • İç ve Dış Kriz Tehditleri
  • Stratejik Planlama
  • Kriz Yönetim Takımının Kurulması
  • Kriz Yönetim Takımının Diğer Acil Durum ve İş Sürekliliği Ekipleri İle İlişkisi
  • Kriz Yönetim Merkezi Kurulumu
  • Kriz Planının Hazırlanması
  • Olay Anında Kriz Yönetim Ekibi Çalışmaları
  • Kriz İletişimi (İç ve Dış İletişim Stratejileri)
  • Siber Krizlerin Yönetilmesi
  • “Siz Ne Yapardınız?” Türkiye ve Yurtdışında yaşanmış kriz olayları örnekleri ve karar verme süreci alıştırmaları
  • Kriz Yöneticisinin ve Kriz Yönetim Takımında Görev Alacak Kadronun Sahip Olması Beklenen Özellikleri
  • İşletmelerde Kriz Yönetim Takımı Oluşturma
  • Yetki Karmaşasının Kritik Karar Verme Sürecine Etkileri
  • Acil Durum Saha ve İş Kurtarma Ekiplerinin Etkin Yönetimi ve Net Bilgi Alışverişinin Sağlanması
  • Etki Alanına Göre Kriz Yönetimi (yerel, ulusal, küresel ölçekli kriz yönetim yöntemleri)
  • Kriz Yönetimi Tatbikatlarının Planlanması ve Uygulanması.
  • De-brief Toplantıları ve Öğrenme Süreci

EĞİTİMİ VERECEK KURUM

Eğitim Deloitte Academy tarafından verilecektir.

EĞİTİM KAZANIMLARI

Etkin bir şekilde kriz yönetim ekibi oluşturabilme, zaman baskısı altında yönetici olarak etkin karar verebilme, iç ve dış iletişimde doğru dili kullanarak, doğru mesajı doğru zamanda, doğru kişiyle paylaşabilme, farklı disiplinlerdeki ekiplerle uyumlu çalışabilme, krizi durdurma ve sonrasında etkilerini yok edebilme becerileri kazanılacaktır.

METODOLOJİ

Teorik anlatımla birlikte karşılıklı soru-cevap yapılacaktır.

KİMLER KATILABİLİR?

Şirket Yöneticileri

EĞİTİM ÜCRETİ VE KATILIM BİLGİSİ

Eğitim ücreti 900TL+KDV’dir. Türk Armatörler Birliği üyelerine bu fiyat üzerinden %12 indirim uygulanmaktadır. Bu nedenle sayının tarafımızca bilinebilmesi ve katılımcı kimlik bilgisinin eğitim veren kuruma iletilebilmesi için katılım durumunuzun en geç 2 Ekim 2018’e kadar Türk Armatörler Birliğine bildirilmesi gerekmektedir.

elale@armatorlerbirligi.org.tr          Tel: 0212 252 62 63